Aito vaihtoehto merkkipäivää varten

Iris_wst

Muutama viikko sitten liikkeeseemme asteli sisään valovoimainen Iris, tuore abiturientti Tapiolan lukiosta. Iriksellä oli ongelma: hän halusi löytää valmistujaispäiväänsä varten tyylikkään ja modernin mekon, joka olisi myös second handia. Iris on jo useamman vuoden ollut vahvasti kiinnostunut ympäristön tilasta ja sen tulevaisuudesta. Tämän takia Iris halusi myös valmistujaismekkonsa viestivän hänelle tärkeitä arvoja.

Iris_wst1a

Monen päivän etsimisen – lukuisien kirpputorien sekä kierrätyskeskuksien kiertämisen jälkeen, Iris ei ollut vieläkään löytänyt täydellistä mekkoa. Sanojensa mukaan myös hänen äitinsä epäili mahdollisuuksia: ”Voisiko kierrätetty mekko olla tarpeeksi hieno ja juhlallinen, näin tärkeätä päivää varten?”

Tartuimme tähän haasteeseen pelastaaksemme Iriksen juhlan ja todistaaksemme, että second hand -vaate voi olla aito vaihtoehto elämän merkkipäiviä varten. Pienen etsimisen jälkeen varastoltamme löytyi kaksi, juuri äskettäin vakiosiakkaaltamme saapunutta ihastuttavaa Ivana Helsingin mekkoa, joihin molempiin Iris ihastui heti. Nähtyään mekot myös hänen äitinsä muutti mielipiteensä ja lupasi vierailla shopillamme.

Iris_wst2

Kertoaksemme Iriksen tarinan maailmalle, järjestimme nopealla aikataululla valokuvaussession, jonka kuvat ovat nähtävillä tämän tekstin yhteydessä. Kuvauspäivänä ei ollut vielä varmuutta siitä, kumpi mekko päätyy päälle valmistujaispäivänä, mutta varmaa on, että molemmat toimivat valinnasta huolimatta. Näiden kuvien keran haluammekin toivottaa Irikselle sekä kaikille kevään abiturienteille sekä ammattiin valmistuville onnea ja menestystä urakkansa kunniallisesta loppuun saattamisesta!

Iris_wst3

Nostakaamme siis malja valinnoille, elämälle ja tulevaisuudelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *