Buying second hand Christmas gifts

secondhand_giftss

Käytettyä tavaraa joululahjaksi. Kuulostaako epäilyttävältä? Ehkä aluksi, mutta tarkemmin ajateltuna se onkin järkevä vaihtoehto uuden ostamisen tilalle.

Blog posts-1057

Joulu on tunnetusti kuluttamisen suurjuhlaa, ja myös me täällä WST:llä olemme heränneet ajattelemaan lahjojen määrää ja ekologista jalanjälkeä. Lahjaa second hand -liikkeestä kannattaa harkita etenkin, jos tiedät vastaanottajan olevan kirpparihirmu ja puhuvan paljon kierrätyksestä. Lisäksi joululahjabudjettisi pysyy aisoissa, kun rahaa ei kulu niin paljoin kuin tuotteita uutena ostettaessa.

Blog posts-1037

Mitä sitten ostaa käytettynä joululahjaksi? Monet asusteet ovat varma sijoitus merkkitietoiselle siskolle tai parhaalle frendille. Hyviä tärppejä ovat Acnen Canada-huivi, Longchampin Le Pliage tai lämpimät Uggit. Hyvien materiaalien ystäville kannattaa etsiä laadukas kashmir- tai merinovillainen neule tai huivi. Kashmir on lämmin materiaali, joka ei kutita herkkähipiäisiäkään. Bonuspisteet sille, joka löytää Balmuiria tai Arelaa lahjaksi! Suomalainen design on useille mieluinen lahja. Pitääkö äitisi Marimekosta? Himoaako siskosi R/H:n tuotteita? Tykkääkö poikaystävä nuorten designereiden merkeistä? Pidä lähimmäistesi lempimerkit mielessä lahjoja etsiessä.

Blog posts-1041

Kuvien tuotteet ovat WST Storelta poimittuja. Tsekkaa myös erilaiset facebook-kirpparit ja lähestyvät kirppistapahtumat.

Mitä ajatuksia nousi mieleen? Voisitko hankkia käytettyä lahjaksi?

P.S. Jos et siltikään tiedä, mitä ostaisit lahjaksi tai oikeaa löytöä ei vain ole osunut silmiin, lahjakortti second hand -kauppaan ajaa saman asian. Lahjakortin WST:lle voi ostaa Ison Omenan liikkeestämme tai suoraan nettikaupastamme.

How does second hand Christmas gifts sound? Suspicious? Maybe at first, but after taking a closer look, it might be a good option instead of consuming new products. It is both ecological and good for your wallet. We have picked some examples of what to buy second hand for Christmas gifts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *