Making of the Blushing Nude spring collection

blushing_cover

Talven jälkeen koittaa jälleen kevät. Tunne silloin on kuin talviunilta herätessä, jolloin mieli on vielä horroksessa, mutta valo vetää meitä voimakkaasti puoleensa. Kevätaurinko saa meidät jopa punastelemaan onnesta. Tiedäthän, kuinka talven jälkeen iho on vielä vaalean kuulas, mutta mieli menee kohti jo lämpimämpiä ja kevyempiä sävyjä.

Näistä ajatuksista lähdimme kehittelemaan uutta kevätmallistoa. Inspiroiduimme beigen ja roosan eri sävyistä, pehmeistä materiaaleista, kevyistä ja väljistä kerroksista. Tunnelmasta, joka on pysähtänyt, mutta samalla odottava.

blushing_nude_inspiration5

Kokosimme mallistoa parin kuukauden ajan, jonka jälkeen kuvaukset oltiin valmiita aloittamaan. Mallistoon päätyi paljon silkkiä, pellavaa ja mokkanahkaa. Luonnonmateriaalien avulla saimme inspiraatiomme mukaista henkeä kokoelmaan. Malliksi saimme ihanan Maarian, kuvauksesta ja stailauksesta vastasi WST-tiimimme. Keväällä on ihanaa laittaa jo aurinkolasitkin silmien suojaksi, joten saimme aurinkolaseja (D&G, Triwa, Chanel) kuvauslainaan Synsam Erottajasta.

IMG_5240 copy3

Kuvaukset onnistuivat erinomaisesti kuten aina, joten innostuimme ottamaan lopuksi myös fiilispohjalta muutamia editorial-tyyppisen kuvia. Lookin good, right?

winteroffice-1925-2swinteroffice-1895swinteroffice-1911-2s

Voit myös katsoa (ja ostaa) malliston tuotteita verkkokaupan New Arrivals -osiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *