WST Approves: The Minimalists Podcast

Seriously recommended. A podcast to check out: The Minimalists.

Two gentlemen discussing the benefits of a minimalistic lifestyle, what’s there not to love? A podcast tag-lined as follows: love people, use things – because the opposite never works. You have our attention!

Minimalists_Header-Bio-102

Joshua ja Ryan ovat kaksi tavallista amerikkalaista miestä, jotka ovat jo viiden vuoden ajan puhuneet yksinkertaisemman elämän puolesta. He ovat bloganneet, luennoineet ja kirjoittaneet artikkeleita ja kirjoja. Tänä keväänä on ilmestymässä myös dokumenttielokuva minimalismin vaikutuksesta elämään.

Muutama viikko sitten J&R aloittivat podcastin, jossa he keskustelevat minimalismista eri näkökulmista. Tähän mennessä julkaistut jaksot ovat käsitelleet tavaroista luopumista, teknologiaa, lapsia ja koulutusta. Uusia jaksoja julkaistaan joka viikko. Tätä podcastia on mukava kuunnella kahdesta syystä: miehet puhuvat selkeästi ilman monimutkaisia englannin kiemuroita, joten ohjelma sopii myös niille, jotka eivät ole tottuneita kuuntelemaan englanninkielisiä podcasteja. Toinen syy on: Miehet puhuvat minimalismista. Se riittää ainakin meille!

Podcastia voit kuunnella suoraan sivulta http://www.theminimalists.com/podcast/ tai vaikka applen podcast-sovelluksen kautta.

 

Photo: http://www.theminimalists.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *